​​​​​​​Copywriting, een sterke keuze
Het is niet meer dan logisch dat je als bedrijf liever tijd stopt in marktonderzoek en klantenbinding dan in teksten opstellen. Nochtans zijn die teksten minstens even belangrijk tijdens je verkoopsproces.

Wanneer je een nieuwe markt benadert of een prospect wil binnenhalen, verwijs je vaak door naar je website of geef je een aantal brochures mee. Het is belangrijk dat de informatie die je meegeeft in klare en aantrekkelijke taal geschreven is. Wanneer een tekst niet vlot leest, wordt die snel opzij geschoven. Taalfouten en onduidelijke zinsconstructies doen dan weer afbreuk aan je geloofwaardigheid.

Tradilengua bespaart je heel wat nodeloos opzoekwerk (was het nu "de" of "het" idee?) en zorgt ervoor dat je prospecten en klanten met plezier jouw commerciële en technische teksten doornemen. Saaie en complexe teksten behoren vanaf nu tot het verleden en jij hebt opnieuw tijd voor jouw prioriteiten.​​​​​​​
​​​​​​​
image-286762-02C39578.jpg
"If the book is true, it will find an audience that is meant to read it." - Wally Lamb​​​​​​​

​​​​​​​
image-286764-48500453.jpg
"If you can't explain it simply, you don't understand it well enough." - Albert Einstein
Geef je vaak presentaties? Ook dan kan je bij ons terecht. Wij helpen je de tekst en presentatie op te stellen en zorgen ervoor dat je je er comfortabel bij voelt. Als je dat wil, komen we je zelfs persoonlijk begeleiden.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een vrijblijvende prijsofferte.

Heb je diezelfde teksten ook nodig in andere talen? Geen enkel probleem, want ook voor vertalingen kan je bij ons terecht.

Heb je toch je tekst zelf geschreven en laat je die nog graag eens nalezen? Ook geen probleem. Tradilengua reviseert
graag je teksten voor je die publiceert.